ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1/2 πακετο σφολιατα ετοιμη του εμποριου
2 κσ ζαχαρη καστανη
2κσ κανελα
λιγο ελαιολαδο για το ταψι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ανοιγουμε την ζυμη μασ με την βοηθεια ενος μπλαστη η με τα χερια μας,στην συνεχεια πασπαλιζουμε με την ζαχαρη και την κανελα.Κοβουμε καθετα σε λωριδες την ζυμη μας και παιρνουμε μια μια λωριδιτσα και την στρυφογυριζουμε με τα χερια μας και την τοποθετουμε σε λαδομενο ταψακι,συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια με ολες της λωριδες σφολιατας.Προθερμενουμε τον φουρνο μας στους 200 βαθμους στις αντιστασεις και ψηνουμε για μιση ωρα.Τα σερβιρουμε κρυα μαζι με καφεδακι η τσαι!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ