ΜΑΦΙΝ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
100 γρ τυρι κρεμα(τυπου φιλαδελφια)
250 γρ ζαχαρη
175γρ βατομουρα
200γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
2 κγ μπεικιν
1 πρεζα αλατι
2 αυγα
75 ml ηλιελαιο
1 φακελακι βανιλια

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους,βουτυρωνουμε τα φορμακια για μαφιν.Χτυπαμε την κρεμα τυριου μαζι με 25 γρ ζαχαρη και την αφηνουμε στην ακρη.Ζεζταινουμε τα βατομουρα με 25 γρ ζαχαρη,μεχρι να αρχισουν να σκανε και στην συνεχεια τα λιωνουμε ελαφρως,καιι τα αφηνουμε να κρυωσουν.Κοσκινιζουμε το αλευρι σε ενα μπολ και προσθετουμε την υπολοιπη ζαχαρη,το μπεικιν και το αλατι.Προσθετουμε τα αυγα,το αλαδι,τη βανιλια και το μειγμα με τα βατομουρα και ανακατευουμε.Χωριζουμε την ζυμη στα φορμακια και κανουμε μια τρυπα στην μεση και με την βοηθεια ενος κουταλιου αδειαζουμε λιγο μειγμα τυριου.Ψηνουμε για περιπου 25 λεπτα.Μεχρι να ροδοκοκκινισουν.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)