ΜΑΦΙΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
250 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
1κσ σκονη κακαο
1 κσ μπεικιν παουντερ
1κσ κανελα
85 γρ ζαχαρη
25 γρ πικρη σοκολατα
125 γρ γιαουρτι
125 ml γαλα με χαμηλα λιπαρα
3κσ καλαμποκελαιο
1 αυγο ελαφρως χτυπημενο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαινουμε το φουρνο στους 180 βαθμους και αλειφουμε με λιγο βουτυροτα φορμακια για μαφιν
Σε ενα μπολ ανακατευουμε το αλευρι,το κακαο,το μπεικιν,και την κανελα.Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι και την αφηνουμε στην ακρη.Σε ενα αλλο μπολ ανακατευουμε το γιαουρτι ,το γαλα,,το καλαμποκελαιο και το αυγο.Επειτα ανοιγουμε στο κεντρο μια λακουβιτσα στο μπολ με τα στερεα υλικα και αδειαζουμε τα υγρα υλικα μας και ενσωματωνουμε ολα τα υλικα.Αδειαζουμε την μιση κουβερτουρα γεμιζοντας κυκλικα μεχρι να καλυψει την επιφανεια.Ε παναλαμβανοντας με την υπολοιπη κουβερτουρα.Γεμιζουμε τα φορμακια μας καλυπτοντας τα 3/4 απο την επιφανεια και ψηνουμε για 20 λεπτα .Τα αφηνουμε να κρυωσουν καλα και στην συνεχεια τα σερβιρουμε.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)