ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο φρεσκα φασολακια
1 αυγο
1 φλ τσαγιου σοδα αναψυκτικο
1φλ τσαγιου αλευρι
αλατι ,πιπερι
ηλιελαιολαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατευουμε καλα το αλευρι, την σοδα και το αυγο.Αλατοπιπερωνουμε το μειγμα το κλεινουμε σε ενα ταπερ και τοο αφηνουμε στο ψυγειο για 2 ωρεςνα σφιξει.Καθαριζουμε καλατα φασολακια και στην συνεχεια τα βουταμε στο κουρκουτι και τα τηγανιζουμε σε καυτι λαδι.Τ α στραγγιζουμε σε αποροφητικο χαρτι και τα συνοδευουμε με ντιπ ντοματας ειναι ενα απο τα ποιο ωραια ορεκτικα και τα απολαυσετε τωρα το καλοκαιρι με ωραια παρεα και μπυριτσα στο μπαλκονι.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)