ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
3 μπουτακια κοτοπουλο
3φακελακια μπεσαμελ(τυπου γιωτης)
3με 4 φετες μπεικον
1κουπα μανιταρια κονσερβας
τριμμενο τυρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
2 ψιλοκομμενες πιπεριες
3ψιλοκομμενες ντοματες
1 ξερο κρεμμυδι
1 κσ κετσαπ
1 μικρη κονσερβα ντοματας
1/2 κουταλακι ζαχαρη
αλατι πιπερι
ηλιελαιο για το τσιγαρισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαριζουμε και πλενουμε το κοτοπουλο,το βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο και το βραζουμε για 15 λεπτα.Επειτα αφαιρουμε την πετσα απο τα μπουτακια και τα κοβουμε σε κομματακια.Σε ενα τηγανι τσιγαριζουμε τις πιπεριες μαζι με τα μανιταρια και το μπεικον.Τα κατεβαζουμε απο την φωτια.Σε ενα μιξερ αλεθουμε τις ντοματες με το κρεμμυδι και τα αδειαζουμε σε ενα κατσαρολακι με λιγο λαδι.Σιγοβραζουμε για 10 λεπτα και ριχνουμε την κετσαπ και τον ντοματοπελτε και αλατοπιπερονυμε.Μολις δεσει η σαλτσα ριχνουμε τις πιπεριες τα μανιταρια και το μεικον που ειχαμε τσιγαρισει , και το κοτοπυλο.Ανακατευουμε εως οτου ενωθουν ολα τα υλικα μαζι.Τελος ετοιμαζουμε την μπεσαμελ συμφωνα με τις οδηγιες.Προθερμαινουμε το φουρνο για 15 λεπτα σε πυρεξ απλωνουμε τη σαλτσα,ριχνουμε μια στρωση τριμμενο τυριου και αδειαζουμε την μπεσαμελ η οποια πρεπει να ειναι ρευστη.τελειωνουμε το φαι μας με μια στρωση ακομα τυριου.Τελος ψηνουμε στους 180 βαθμους για μιση ωρα .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ