ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ

ΥΛΙΚΑ
250 ml ελαιολαδο
1 κιλο πιπεριες κερατο,ξεσποριασμενες και χοντροκομμενες
1/2 πιπερια κοκκινη καυτερη
1 1/2 κιλο λουκανικα μοσχαρισια κομμενα σε ροδελες
1 1/2 κιλο ντοματες περασμενες απο τον τριφτη
αλατι και πιπερι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το μισο απο το ελαιολαδο και το ζεσταινουμε προσθετουμε τις πιπεριες και τις τηγανιζουμε.Τις αποσυρουμε απο την κατσαρολα και στο ιδιο λαδι βαζουμε τα λουκανικα και τα σοταρουμε και στην συνεχεια τα βγαζουμε και αυτα.Αδειαζουμε το λαδι και προσθετουμε το υπολοιπο το καθαρο.Προσθετουμε την ντοματα και την αφηνουμε να παρει μια βραση για 5 λεπτα. Στην συνεχεια προσθετουμε τις πιπεριες και τα λουκανικα.Χαμηλωνουμε την φωτια και σιγοβραζουμε για 20 λεπτα.Λιγο προτου αποσυρουμε απο την φωτια ελενχουμε το αλατοπιπερο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)