ΤΟΥΡΛΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ
1 φλ ελαιολαδο
1πρασινη πιπερια κομμενη σε καρε
3 πιπεριες φλωρινης
2 πρασα σε ροδελες κομμενο
1 κρεμμυδι ξερο σε φετες
2 πατατες κομμενες σε κυβους
1κγ κροκο κοζανης
250 γρ μανιταρια λευκα
4 σκελιδες σκορδο
αλατι και πιπερι
1 ποτηρακι του κρασιου λευκο κρασι
1/2 φλ θρουμπες ελιες χωρις το κουκουτσι
1 ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
1κγ ριγανη
κεφαλοτυρι τριμμενο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ζεσταινουμε στο τηγανι το ελαιολαδο και μολις καψει ριχνουμε τις πιπεριες και τα πρασα.Συνεχιζουμε με τα κρεμμυδια τις πατατες και τα μανιταρια.Προσθετουμε τον κροκο κοζανης και σοταρουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να ροδισουν.Ριχνουμε το σκορδο και το αλατι συνεχιζουμε το σοταρισμα για αλλα 3 λεπτα.Σβηνουμε με το κρασι και βραζουμε αλλα 3 λεπτα μεχρι να εξατμιστη το αλκοολ.Χαμηλωνουμε την φωτια και πρισθετουμε τις ελιες,σκεπαζουμε και σιγομαγειρευουμε μεχρι να μαλακωσουν οι πατατες.Πασπαλιζουμε το τουρλου με τον μαιντανο ,την ριγανη και το πιπερι.Τελος ριχνουμε το κεφαλοτυρι και σερβιρουμε.Με αυτη την συνταγη μπορουμε να την κανουμε σαλτσα για μακαρονια.!!!!!!καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ