ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ,ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ
3 αυγα
2κσ ελαιολαδο
1κγ αλατι
1κγ μπαεικιν παουντερ
5οογρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
2 1/3 μπιρα ξανθια
250 γρ φετα σε χοντρα κομματια
250γρ ζαμπον χοντροκομμενο
1κγ ριγανη
1κγ θυμαρι
4 φρεσκα κρεμμυδακια σε ροδελες
1 ματσακι βασιλικο ψιλοκομμενο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαινουμε το φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα.Σε ενα μπολ ανακατευουμε τα αυγα με το λαδι,το γιαουρτι,το αλατι,το πμεικιν,το αλαευρι και την μπιρα μεχρι να γινουν ενας χυλος.Προσθετουμε την ετα και το ζαμπον.Στην συνεχεια την ριγανη,το θυμαρι,τα κρεμμυδακια και τον βασιλικο ανακατευουμε προσεκτικα.Λαδωνουμε μια μεγαλη φορμα του κεικ και ριχνουμε μεσα το μειγμα.Ψηνουμε για μια ωρα.καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)