Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
6 σκελιδες σκορδου
1 κιλο πατατες
1φλ ελαιολαδο
ξιδι
αλατι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαριζουμε και πλενουμε τις πατατες μας τις βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο και τις βραζουμε μεχρι να μαλακωσουν πολυ.Στην συνεχεια παιρνουμε τις πατατες μας και τις λιωνουμε πολυ καλα με το μουλτι θελετε με την τρυπητη με μηχανη του πουρε οπωε θελετε εσεις.Καθαριζουμε το σκορδο και αφαιρουμε το πρασινο φυτρο απο το σκορδο.Λιωνουμε και το σκορδακι μας στο γουδι.Προσθετουμε το σκορδακι στις λιωμενες πατατουλες μας και το λαδι σιγα σιγα στην συνεχεια προσθετουμε κατα προσεγγυση και κατα βουληση αλατι και ξιδι.!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.