ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μπακαλιαρος φιλετο κομμενο σε μεριδες
αλευρι για το αλευρωμα
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
1 1/2 φλ αλευρι για ολες τις χρησεις
1 1/2 φλ σοδα
1 κγ ζαχαρη
2 κσ ελαιολαδο
αλατι πιπερι
και λαδι για το τηγανισμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατευουμε μαζι ολα τα υλικα και με ενα αυγογδαρτη τα κανουμε ενα λειο μειγμα.Ζεσταινουμε το λαδι σε ενα βαθυ τηγανι.Αλευρωνουμε τα κομματια μπακαλιαρου και στην συνεχεια τα βυθιζουμε μεσα στο κουρκουτι.Τηγανιζουμε τα κομματια μπακαλιαρου για 4 με 5 λεπτα απο καθε πλευρα μεχρι να ροδισουν.Τα τοποθετουμε σε αποροφητικο χαρτι και σερβιρουμε με μπακαλιαρο,η παντζαρια η με βραστα χορτα!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)