ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ!!!!!!!!!!ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!



ΥΛΙΚΑ
1 κιλο κοτοπουλο στηθος σε κοματακια
4 κουταλιες ελαιολαδο
1 ποτηρι του κρασιου λευκο κρασι
1 σκελιδα σκορδο
αλατι πιπερι
μισο κιλο τορτελινια(της αρεσκειας σασ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
3 κουταλιες βουτυρο
1 κουταλια αλευρι
μιση κουπα μοτσαρελα
μιση κουπα γραβιερα

Ζεστενουμε το λαδι και σοταρουμε το κοτοπουλο με το σκορδακι.Σβηνουμε με το κρασακι και βραζουμε σε δυνατη φωτια για 3 λεπτακια.προσθετουμε μια μιση κουπα ζεστο νερο και αλατι και πιπερι ,το καλυπτουμε με το καπακι και το αφηνουμε να βρασει οχι σε δυνατη φωτια για 40 με 45 λεπτα.Στραγγιζουμε το κοτοπουλο και κραταμε το ζωμο του για την σαλτσα θελουμε να ειναι μια μιση κουπα αν οχι συμπληρωνουμε με λιγο γαλατακι.Σε μια αλλη κατσαρολα λιωνουμε το βουτυρακι μας και σοταρουμε το αλευρι.Ριχνουμε το ζωμο που κρατησαμε και στην συνεχεια τα τυρια,ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν τα τυρακια και μετα το σβηνουμε.Βραζουμε και τα τορτελινια μας σε αλατισμενο νερακι.Σερβιρουμε τα τορτελινια μας και απο πανω το κοτοπουλακι με την λευκη σαλτσουλα,προσθετουμε και τυρακια τριμμενο!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ