ΓΕΜΙΣΤΟ ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλο μοσχαρισιο κιμα
4χωριατικα λουκανικα
1 ξερο κρεμμυδι
1ντοματα μεγαλη τριμμενη
μαιντανος
ριγανη
1 σκελιδα σκορδο λιωμενη
1 μεγαλο αυγο χτυπημενο
3/4 φλυτζανιου φρυγανια τριμμενη
αλατι,πιπερι
4 φετες ζαμπον
4 φετες τυρι του τοστ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
2 μεγαλες ντοματες
4κσ μαυρη ζαχαρη
βασιλικος φρεσκος
και λιγο αλατι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ βαζουμε στο μπλεντερ ολα τα υλικα και τα χτυπαμε μεχρι να γινουν πολτος.Τα βαζουμε σε κατσαρολακι και τα βραζουμε για 15 λεπτα.Και στο τελος αλατιζουμε.Προθαερμαινουμε το φουρνο μας σρους 170 βαθμους.Ψιλοκοβουμε τα λουκανικα αφου πρωτα τα εχουμε ξεφλουδισει απο το εξωτερικο περυβλιμα.Σε ενα μπολ βαζουμε τον κιμα,τα λουκανικα,το μαιντανο,τη ριγανη το σκορδο ,το αυγο,την φρυγανια,το κρεμμυδι ,το αλατι και το πιπερι.Ζυμωνουμε καλα ολα τα υλικα να γινει  ωραιο σφιχο και να μην κολλαει στα τοιχωματα του μπολ.Απλωνουμε ενα κομματι λαδοκολα και απλωνουμε το μειγμα κιμα σε παραλληλογραμο σχημα .Απλωνουμε τις φετες ζαμπον και τυριου αν θελουμε μπορουμε να βαλουμε και 3 βρασμενα αυγουλακια.Με την βοηθεια τις λαδοκολας τυλιγουμε σε ρολο.Αλειφουμε ολοι την  επιφανεια του ρολο με την σαλτσα ντοματας που φτιαξαμε προηγουμενως κι ψηνουμε για μια ωρα και κατι στους 180 βαθμους.Σερβιρεται αφου κρυωσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ