ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑΣ

Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!!!!

ΥΛΙΚΑ
αυγα 6 τους κροκους
1 κουπα ζαχαρη
2βανιλιες
1 κεσεδακι γιαουρτι
τα ασπραδια του αυγου μαρεγκα
1κγμπεκιν μπαουτερ
 1πρεζα λαδι
10 φυλλα κρουστας
 Για το σιροπι¨
2 φλυτζανια νερο
2,5 φλυτζανια ζαχαρη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ βαζουμε χτυπημενους τους κροκους την ζαχαρη,το γιαουρτι και το μπεικιν ανακατευουμε καλα.Χτυπαμε στο μιξερ τα ασπραλια σε μαρεγκα.Την προσθετουμε στο μειγμα μας σιγα σιγα να μην φυγει ο αερας τον αυγων.Βαζουμε σε ενα ταψι ελαιολαδο και το αλειφουμε σε ολοι την επηφανεια του ταψιου.Τριβουμε σε χοντροκομμενα κομματια και ακανονιστα τα φυλλα κρουστας μεσα στο ταψι ολο το πακετο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για μια ωρα.Βζουμε σε ενα κατσαρολακι το σιροπι να βρασει.Βαζουμε το νερο και την ζαχαρη,μολις παρει βρασει μετραμε 5 λεπτα και σβηνουμε προσθετοντας και λιγες σταγονες λεμονιου.Το βαζουμε στην ακρη να κρυωσει.Σιροπιαζουμε την πατσαβουροπιτα μας αφου την βγαλουμε.Την αφηνουμε να τραβηξει το σιροπι για μια ωρα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ