ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ

ΥΛΙΚΑ
320 γρ βουτυρο φρεσκο
1κγ αλατοπιπερο
1μικρο ματσακι ανηθο
1πιπερια κιτρινη και μια κοκκινη
κομμενη σε ροδελες
2 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
100γρ ζαμπον ψιλοκομμενο
100γρ ελιες
100γρ φετα τριμμενη
200γρ γραβιερα τριμμενη
100γρ ανθοτυρο
8 αυγα
450γρ για ολες τις χρησεις
1κγ μπεικιν μπαουντερ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους .Χτυπαμε στο μπολ του μιξερ το βουτυρο,το αλατι,το πιπερι και ενα ενα τα αυγα.Προσθετουμε το αλευρι,το μπεικιν και χτυπαμε μεχρι να γινει ενα ομοιγενες μειγμα.Στην συνεχεια προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και τα ανακατευουμε με ενα κουταλι.Βουτυρωνουμε μια φορμα και την πασπαλιζουμε με αλευρι.Γεμιζουμε με το μειγμα,το απλωνουμε να στρωθει ομοιομορφα και ψηνουμε το κεικ για 45 με 50 λεπτα.Σερβιρεται κρυο.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)