ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
18 γαριδες καθαρισμενες απο το κελυφος
3 ποτηρια ντοματα κονκασε
1νεροποτηρο  χυμο ντοματας
1 φλ ελαιολαδο
150 γρ φετα κομμενη σε κυβους
3 μεγαλα κομματια κεφαλοτυρι
αλευρι για το αλευρωμα του κεφαλοτυρι
λαδι  για το τηγανισμα
αλατι και πιπερι
1 φλ μαιντανο ψιλοκομμενο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ετοιμαζουμε την σαλτσα.Ριχνουμε το ελαιολαδο σε μετρια φωτια στην κατσαρολα και προσθετουμε το κρεμμυδι και το σοταρουμε μεχρι να ροδισει.Ριχνουμε μεσα την ντοματα κονκασε και  το χυμο ντοματας.Περιμενουμε να παρει βρασει,αλατοπιπερωνουμε και βραουμε την σαλτσα μεχρι να χασει το 1/3 του ογκου της.Παιρνουμε τις γαριδες και τις βαζουμε σε ενα πυριμαχο σκευος την μια διπλα στην αλλη και προσθετουμε τα κομματακια της φετας.Περιχυνουμε και την σαλτσα φροντιζοντας να σκεπαστουν οι γαριδες ισα ισα.Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 30 λεπτα.Βα ζουμε σε ενα τηγανακι ελαιολαδο και βρεχουμε τα κομματια κεφαλοτυρι και αμεσως μετα τα αλευρωνουμε . Τα τηγανιζουμε στο λαδι μεχρι να γινουν χρυσα και απο τις 2 πλευρες.Α νοιγουμε τον φουρνο και τοποθετουμε πανω στις γαριδες μας τα ψημενα τυρια.Συνεχιζουμε το ψησιμο για αλλα 10 λεπτα.Τ α πασπαλιζουμε με μαιντανο και σερβιρουμε.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!! ΜΕ ΟΥΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ