ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΓΙΑΧΝΙ

ΥΛΙΚΑ
1κιλο φασολακια πλατια η στρογγυλα
1κιλο πατατες
1κρεμμυδι ξερο
1ματσακι μαιντανος
ελαιολαδο
1κουτακι κονκασε ντοματας
1κσ πελτες
αλατι και πιπερι
1λιτρο νερο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε σε μια κατσαρολα το ελαιολαδο μας και ριχνουμε το κρεμμυδακι μας ψιλοκομμενο,στην συνεχεια το αφηνουμε να μαλακωσει λιγο.Στην συνεχεια ριχνουμε τα φασολακια μας,τις πατατες χοντροκομμενες,τον μαιντανο,την ντοματα κονκασε,τον μαιντανο ψιλοκομμενο ,τον πελτε ,το αλατι ,το πιπερι και το νερο μας.Το αφηνουμε να βρασει για μια ωρα να ρουφηξει τελειως τα ζουμια του.Σερβιρουμε με φρεσκο ψωμι και τυρακι της αρεσκειας μας.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.Αν θελουμε μπορουμε να προσθεσουμε κολοκυθακια η αγκιναρες!!!

Φασολάκια λαδερά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)