ψωμακια κολοκυθας

ΥΛΙΚΑ
3,5 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
1 κγ αλατι
1κγ μαγια
1 κγ δεντρολιβανο
λιγη ριγανη
2 κγ μελι
1/4 κουπας ελαιολαδο
1 κουυπα ζεστο πουρε κολοκυθας
2/3κοπας το ζουμι κολοκυθας
          ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ ανακατεψτε το αλευρι με το αλατι, την μαγια και τα ξερα μυρωδικα.Προσθεστε το μελι ,το λαδι,τον πουρε και το ζουμι απο την κολοκυθα.μην προσθεσετε ολο το ζουμι μεμιας,αλλα σε δοσεις για να δειτε ποσο θα χρειαστει.ζυμωστε τα υλικα σας για 10 λεπτα ωσπου να γινει μια ζυμη μαλακια.Καλυψτε με μια πετσετα και αφηστε την ζυμη να σταθει για 2 ωρες.Μολις φουσκωσει πατηστε την να ξεφουσκωσει και κοψτε απο την ζυμη μπαλιτσες στο μεγεθος μανιταριου.βαλτε τα ψωμακια σας σε καλα λαδομενο ταψακι και αφηστε τα να φουσκωσουν.Ψηστε τα στους 180 βαθμους για 25 με 30 λεπτα μεχρι να ροδισουν.Μπορειτε να τα ανοιξετε και να τα σερβιρετε με ζαμπον,γαλοπουλα ,κασερι μαγιονεζα η μουσταρδα η ντοματα!!!!!!!καλη σας ορεξη!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)