τσιμουρ

Τσιμούρ

Συστατικά
• λάδι
• 3-4 φέτες ψωμί (κατά προτίμηση προηγούμενης μέρας)
• 2-3 αυγά
• λίγο γάλα
• αλάτι
• πιπέρι
• γιαούρτι
• κόκκινο γλυκό πιπέρι
Οδηγίες
1. Καίμε το λάδι, που πρέπει να καλύπτει τον πάτο του τηγανιού.
2. Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Στο ζεστό λαδι προσθέτουμε το ψωμί, το οποίο το εχούμε κόψει σε μπουκίτσες και το ροδίζουμε.
4. Προσθέτουμε το μείγμα του αυγού και ανακατεύουμε να παει σε ολα τα κομμάτια ψωμιού.
5. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν από έξω και να είναι μαλακά από μέσα.
6. Σερβίρουμε πασπαλισμένα με κόκκινο πιπέρι και το γιαούρτι ως συνοδευτικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)