ΣΚΟΡΔΟΤΥΡΟΨΩΜΟ

ΥΛΙΚΑ
500 αλευρι για ολες τις χρησεις
1 φακελακι μαγια
2 κγ ζαχαρη
1/4 κουπας νερο
3 κσ καλαμποκελαιο
100γρ τριμμενη φετα
2 σκελιδες σκορδο
100γρ γραβιερα
6 κσ βουτυρο


                        ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαλτε στο μπολ το αλευρι την μαγια και την ζαχαρη ,προσθετουμε το νερο το λαδι και χτυπαμε εως οτου σχιματιστει μια ζυμη να κολλαει στα χερια.Σε ενα μπολ που το εχουμε αλειψει καλα με λαδι τοποθετουμε την ζυμη.Την αφηνουμε να σταθει για μια ωρα.Κοβουμε 6 μπαλακια απο την ζυμη.Ανακατευουμε τα τυρια με το σκορδο και ανοιγουμε καθε μπαλακι με τον μπλαστη και τοποθετουμε μια κουτλια γεμιση τα κλεινουμε σαν μπουγκακια και τα παταμε απο πανω να κολλησουν.Τα αφηνουμε να φουσκωσουν για μιση ωρα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 30 λεπτα εως οτου ροδισουν.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
                       










                                                                               

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)