ΠΡΟΖΥΜΙ

ΠΡΟΖΥΜΙ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΨΩΜΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΖΥΜΙ?ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατευουμε ενα ποτηρι αλευρι με μισο ποτηρι νερο και πλαθουμε πολυ καλα ωστε να γινει η ζυμωσει και να απλωθει η γλουτενη(μπορουμε να προσθεσουμε μερικες σταγονες λεμονι για βοηθηθη η ζυμωση)το σκεπαζουμε καλα σε σημειο που δεν εχει ρευματα και σε 2 μερες ξανα προσθετουμε νερο και αλευρι.Επαναλαμβανουμε την διαδικασια αλλες 2 φορες.Το προζυμι μας ειναι ετοιμο.
βαζουμε το προζυμι μας σε λαδωμενο καλα σκευος και το τοποθετουμε στο ψυγειο συντηρηται  για μια βδομαδα!!!!!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Σχόλια

  1. προσεξτε το καλο προζυμι γινεται απο σκληρο αλευρικαι φρεσκο χωρις χημικα προσθετα αλευρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)