ΦΩΛΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
για το φυλλο
2μιση κγ μπεικιν παουντερ
1κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις
1μιση φλ λαδι
1μιση φλ χυμο πορτοκαλιου
 Για την γεμιση
3φλ ελιες μαυρες
3 κρεμμυδακια
1 κουτ.γλ δυοσμο ξερο
3 κσ ελαιολαδο
                                           ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 Ανακατευουμε το αλευρι με το μπεικιν.Ριχνουμε το χυμο το λαδι και ανακατευουμε καλα.Ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια λεια ζυμη.Την σκεπαζουμε και την αφηνουμε να ξεκουραστει.Στο μεταξυ ετοιμαζουμε την γεμιση,σοταρουμε το κρεμμυδι μεχρι να παρει λιγο χρωμακαι προσθετουμε τις ελιες (χωρις τα κουκουτσια)και τον συοσμο.Ανακατευουμε και συνεχιζουμε το σοταρισμα για3 λεπτακια ακομα.Χωριζουμε την ζυμη στην μεση και την ανοιγουμε σε στρογγυλα σχηματα οσο ειναι ενα ταψακι σας στρογγυλο.Βαζουμε το ενα φυλλο μας στο ταψακι και ριχνουμε την γεμιση.Σκεπαζουμε το μειγμα με το δευτερο φυλλαρακι.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 45 λεπτα μεχρι να ροδισει!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)