ΤΣΙΣΚΕΙΚ

ΥΛΙΚΑ
2 συσκευασιες φιλαδελφια
μιση κουπα αχνη ζαχαρη
1 κουτακι ζαχρουχο γαλα
1 κουτι μπισκοτα τυπου daigestibe
100γρ βουτυρο λιωμενο
1 σακκουλακι ζελατινη σκονη
μιση κουπα χλιαρο νερο
μαρμελαδα φραουλα
λιγες σταγονες λεμονιου
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ




Βαζουμε το λιωμενο βουτυρο σε μια φορμα ταρτας .Στην συνεχεια τριβουμε στο μουλτι τα μπισκοτα σε σκονη,αδειαζουμε τα μπισκοτα στο βουτυρο και με την βοηθεια ενος κουταλιου απλωνουμε σε ολοι την επιφανεια της φορμα την βαση.Το τοποθετουμε στο ψυγειο μεχρι να σφιξει η βαση μας.Στην συνεχεια στο μιξερ χτυπαμε την κρεμα τυρι και το ζαχαρουχο γαλα να γινουν μια αφρατη κρεμα (αν θελετε ριξτε μερικες σταγονες λεμονιου ειναι πολυ ωραια)σε ενα μπρικακι ζεσταινουμε μιση κουπα νερο,ριχνουμε μεσα και διαλυουμε την σκονη ζελατινης.Την ριχνουμε και αυτην στην κρεμα και ανακατευουμε καλα.Βγαζουμε απο το ψυγειο την βαση που φτιαξαμε για το τσισκεικ μας και απλωνουμε ομοιομορφα την κρεμα μας με την βοηθεια μιας σπατουλας.Το τοποθετουμε στο ψυγειο για μιση ωρα.Μετα απλωνουμε την μαρμελαδα και σερβιρουμε μετα απο μια ωρα αφου το εχουμε ξανα βαλει το γλυκο μας στο ψυγειο!!! καλη επιτυχια!!! οτι αποριες εχετε μην διστασε τε να με ρωτησετε!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)