ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 πακετο σφολιατα
φετα
παπρικα
ριγανη
δυοσμο
αλατι πιπερι
σουσαμι
αυγο
μελι
                                         ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανοιγουμε το ενα φυλλο και το αλειφουμε με αυγο προσθετουμε την φετα θρυματιζμενη σε μεγαλα κομματια προσθετουμε ολα τα καρυκευματα και τα μυρωδικα .Κλεινουμε την  πιτα με το δευτερο φυλλο και αλειφουμε και παλι με αυγο και το πασπαλιζουμε με σουσαμι.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 30 λεπτα.Μολις την βγαλουμε την σερβιρουμε με μελι!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)