ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΥΡΑ
1 φυλλο σφολιατας
1δοση σαλτσα ντοματας
ντοματινια
4φετες γαλοπουλα
τυρια τριμμενα
1ξερο μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
1 φυλλ σφολιατας
μερεντα
μπισκοτα μπι μπερ τριμμενα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ








Ανοιγουμε  το φυλλο μας και τοποθετουμε ολα τα υλικα μας οπως τα εγω γραψει στην συνταγη.Ρολαρουμε το φυλλο και κοβουμε σε κομματια .Τοποθετουμε σε μια λαμαρινα και ψηνουμε μεχρι να ροδισουν στους 180 βαθμους στις αντιστασεις.Την ιδια διαδικασια ακολουθουμε και για τα γλυκα κερασματα!!!!!!!!καλη επιτυχια!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)