Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΥΛΙΚΑ
1 πακετο μακαρονια λεπτα
1/2πιπερια πρασινη
1/2πιπερια φλωρινης
1ξερο κρεμμυδι
3κομματια λιαστη ντοματα
1κουταλια σουπας παστα ελιας
αλατι,πιπερι
ελαιολαδο
1κουτακι ντοματα κονκασε
1πακετο λουκανικακια πικνικ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ



Κοβουμε τα λουκανικακια μας σε κομματακια,παιρνουμε ενα ενα μακαρονι και μπιγουμε 3 με τεσσερα λουκανικακια,συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια για περιπου 10 με 15 μακαρονια.Βαζουμε νερο και αλατι σε μια κατσαρολα και την αφηνουμε να βρασει.Αδειαζουμε το πακετο τα μακαρονια στο βραστο νερο και προσθετουμε και τα μακαρονια με τα μπιγμενα λουκανικακια.Πλενουμε και καθαριζουμε καλα τα λαχανικα μας,τα χοτροκοβουμε και τα πολτοποιουμε σε ενα μουλτι.Σε ενα κατσαπολακι βαζουμε λαδι και μολις καψει βαζουμε τα πολτοποιημενα λαχανικα.Στην συνεχεια προσθετουμε την ντοματα κονκασε και ενα ποτηρι νερο,αφηνουμε να δεσει η σαλτσα μας και αλατοπιπερονουμε.Αν μας εχουν μεινει λουκανικακια τα προσθετουμε και αυτα στην σαλτσα μας να βρασουν.Σουρωνουμε τα μακαρονια και προσθετουμε την σαλτσα μας στα μακαρονια,ανακατευουμε ελαφρα και σερβιρουμε αν θελουμε με τυρι σκληρο τριμμενο!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.