ΥΛΙΚΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΦΑΡΙΝΑ
1ΓΛΙΤΖΑΝΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ
1ΓΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
400ΓΡ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
30ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΡΟΠΙ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
125ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
30 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμενουμε τον φουρνο μας και βουτυρωνουμε μια φορμα περιπου διαστασεων 20χ30 εκ

Ανακαευουμε την φαρινα ,την καριδα και την ζαχαρη σε ενα μπολ και στην συνεχεια προσθετουμε το βουτυρο.Στρωνουμε το μειγμα στην φορμα και ψηνουμε στουσ 175 βαθμους για 15 λεπτα.Ετοιμαζουμε την γεμιση,σε ενα κατσαρολακι βαζουμε το ζαχαρουχο με πολυ χαμηλη φωτια το βουτυρο και το σιροπι.Ανακατευουμε συνεχως για 15 λεπτα.Βγαζουμε την βαση απο το φουρνο και προσθετουμε το μειγμα καραμερα,ξαναβαζουμε το γλυκο μας για αλλα 10 λεπτα στον φουρνο.Βγαζουμε και αφηνουμε να κρυωσει τελειως.Βαζουμε την σοκολατα με το βουτυρο σε ενα κατσαρολακι και λιωνουμε μεχρι να γινει τελειως ρευστο,προσεξτε σε πολυ χαμηλη φωτια μην μας καψει την σοκολατα.Απλωνουμε και την σοκολατα μας και το αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου να κρυωσει,υστερα κοβουμε σε κομματια!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)