ΤΣΙΣΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ?

ΥΛΙΚΑ
1 πακετο μπισκοτα μπι μπερ
100γρ λιωμενο βουτυρο
250 γρ σοκολατα κουβερτουρα
200γρ κρεμα γαλακτος
1κουτ σουπ μελι
50 γρ βουτυρο
1σφηνακι ρουμι μαυρο


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Λιωνουμε το βουτυρο σπαμε τα μπισκοτα οχι πολυ και ανακατευουμε τα μπισκοτα με το βουτυρο.Παιρνουμε ενα τσερκι στρογγυλο και τοποθετουμε στον πατο του το μειγμα απο μπισκοτα βουτυρο.Βαζουμε και τα χερακια μας για να στρωθει καλα.Βαζουμε στο ψυγειο για 30 λεπτα.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα μολις ερθει σε σημειο βρασμου σβηνουμε.Κοβουμε την κουβερτουρα μας σε κομματια αδειαζουμε την κρεμα γαλακτος στην κουβερτουρα ανακατευουμε ριχνουμε το βουτυρο το μελι και το ρουμι.Ανακατευπυμε και πεςριχυνουμε την σοκολατα πανω απο τα μπισκοτα.Βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες και υστερα μπορουμε να σερβιρουμε!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)