ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο κοτοπουλο στηθος
1ματσακι κρεμμυδακια φρεσκα
1ξερο κρεμμυδι
ελαιολαδο
2κουτ σουπας μουσταρδα
1ποτηρι νερου κρασι λευκο
3κουπες ρυζι καρολινα
1κρεμα γαλακτος
100γρ μανιταρια της αρεσκειας σας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ενα τηγανακι βαθυ βαζουμε ελαιολαδο,πλενουμε πολυ καλα το κοτοπουλο και το τσιγαριζουμε,Στην συνεχεια,προσθετουμε ψιλοκκομενα τα κρεμυδια μας και ανακατευουμε.Αλατοπιπερωνουμε και σβηνουμε με το κρασι.Αφηνουμε να εξατμιστη τελειως.Ριχνουμε την κρεμα.τα μανιταρια και την μουσταρδα.Βραζουμε ακομα για 4 λεπτα και κατεβαζουμε απο την φωτια.Αλατιζουμε και σερβιρουμε με ρυζακι καρολινα!!!!!!!καλη επιτυχια!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)