ΜΠΑΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΥΛΙΚΑ
125γρ κουβερτουρα
50γρ βουτυρο
10 μπισκοτα τυπου diegestive
4κουτ σουπας σιροπι καραμελα
1/2 πακετακι σταγονες καραμελες

αχνη για το πασπαλισμα


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα κατσαρολακι σε χαμηλη φωτια βαζουμε την σοκολατα με το βουτυρο και το σιροπι,μεχρι να λιωσει η σοκολατα.Σπαμε και θρυματιζουμε σε ακανονιστα ψιλο μεγαλα κομματια τα μπισκοτα.Σε ενα μπολ αδειαζουμε την σοκολατα με τα μπισκοτα και τις σταγονες καραμελας.Ανακατευουμε ελαφρα και αδειαζουμε το μειγμα μας σε ενα ταψακι και το απλωνουμε σε ολοι την επειφανεια του.Βαζουμε στο ψυγειο για 5 ωρες.Βγαζουμε και κοβουμε σε παραληλογραμα κομματια και πασπαλιζουμε με αχνη!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)