Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατεύουμε το βούτυρο με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.Σερβίρεται κρύο.
 
 
Υλικά:

½ βούτυρο
1 πακέτο πτι μπέρ
3 κουτ. σούπας κακάο
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.