ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΟΤΑΤΣ

ΥΛΙΚΑ
4βολβοι πατζαριων βρασμενοι
ενα κεσεδακι τυρι κοτατσ
ελαιολαδο
αλατι
ξυδι μπαλσαμικο
λεμονι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κοβουμε σε χοτρα κομματια τα πατζαρια και τα βαζουμε σε ενα μπολ.Αλατιζουμε βαζουμε λαδακι και ξυδι μπαλσαμικο.Σε ενα μικρο μπολακι βαζουμε το τυρι κοτατσ με ελιολαδο,λεμονι και αλατι ανακατευουμε καλα.Παιρνουμε ενα πιατο και βαζουμε λιγα παντζαρια και απο πανω με ενα κουταλι βαζουμε και οσο τυρι θελουμε!!!!!!!καλη σας ορεξη!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)