ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!!!



ΥΛΙΚΑ
75 γρ ζαχαρη ψιλη(αν δεν βρειτε στο μουλτι τριψτε λιγη κανονικη)
6 κουτ.κακαο σκονη
2 αυγα
500γρ ζυμη σφολιατα
2 κουτ βουτυρο μαλακω
90γρ σοκολατα γαλακτος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 220 βαθμους.Βουτυρωνουμε χαρτι ψησιματος.Σε ενα μπολ ανακατευουμε την ζαχαρη ,τα αυγα και το κακαο,μεχρι να γινουν σαν παστα.Βαζουμε την ζυμη σφολιατας σε ενα ελαφρα αλευρωμενο παγκο και ανοιγουμε λιγο περοσσοτερο την σφολιατα μας απο το ηδη υπαρχον μεγεθος.Βουτυρωνουμε ελαφρα την σφολιατα,και αλειφουμε με ενα κουταλι την παστα κακαο σε ολη την επιφανεια της.Διπλωνουμε σε ρολο την ζυμη μας και κοβουμε σε ρολα παχους 1εκ.Τα ακουμπαμε με σχετικη αποσταση μεταξυ τους στο χαρτι ψησιματος και ψηνουμε για 10 με 15 λεπτα μεχρι να φουσκωσουν και να παρουν ενα χρυσαφι χρωμα.Σπαμε την σοκολατα γαλακτος σε κομματια και την λιωνουμε σε μπεν μαρι(ενα μπολακι πανω απο ενα κατσαρολακι που εχει νερο που βραζει)Περιχυνουμε τα μπισκοτα μας αφου εχουν κρυωσει!!!!!!!!!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)