ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΥΓΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 δοση ζυμη πιτσας
1φλ πικαντικη σαλτσα ντοματας
150 γρ ανθοτυρο
4φετες μπεικον
4 αυγα
αλατι πιπερι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μια αλευρωμενη επιφανεια ανουγουμε την ζυμη μας οσο μπορουμε ποιο στρογγυλη.Την στρωνουμε σε μια λαμαρινα η ταψι οτι εχετε αλευρωμενο μην μας κολλησει και να ειναι και κριτσανιστη απο κατω.Απλωνουμε την σαλτσα ντοματας.Πασπαλιουμε με τα τυρια.Απλωνουμε τις φετες μπεικον σε ολοι την επιφανεια της ζυμης ,σπαμε τα αυγα ολοκληρα αυγα ματια πανω απο την πιτσα μας αλατοπιπερωνουμε και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για 30 λεπτα.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)