ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 πακετο μακαρονακια τυπου φιογκακια
μιση κουπα αρακα βρασμενο
μιση κουπα καλαμποκι κονσερβα
2 τονους κονσερβα σε ελαιολαδο
5 φετες γαλοπουλα βραστη
5 φετες τυρι κασερι
1ξερο κρεμμυδι χοντροκομμενο
1κγ ανηθο φρεσκο
μιση κουπα παρμεζανα τριμμενη
μιση κουπα μαγιονεζα
1γιαουρτακι αγελαδιτσα
αλατι και πιπερι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βραζουμε σε αλατισμενο νερο τα φιογκακια μας και τα σουρονουμε και τα τοποθετουμε σε ενα μπολ.Προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και αφηνουμε για το τελος την τριμμενη παρμεζανα και τον ανηθο.Το τοποθετουμε στο ψυγειο για 1 ωριτσα και μπορουμε να σερβιρουμε.Μην ξεχασω να σασ πω τον τονο με το ελαιολαδο θα το προσθεσετε δεν θα το σουρωσετε,και το κασερι και την γαλοπουλα θα τα κοψετε κομματακια.Μην ξεχασετε να βαλετε αλατακι και πιπερακι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)