ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ

                    ΥΛΙΚΑ
2/3 φλ ελαιολαδο
2/3 φλ λευκο κρασι
1/2κγ ζαχαρη
1 κγ αλατι
πιπερι
4 κσ κεφαλοτυρι η παρμεζανα
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
300γρ φετα
200γρ ανθοτυρο
2 κσ δυοσμο
2 αυγα
πιπερι
σουσαμι για πασπαλισμα

                                   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σενα μπολ βαζουμε το ελαιολαδο ,το κρασι τη ζαχαρη,το αλατι,το πιπερι,και το τυρι.Τα ανακατευουμε με συρμα.Λιγο λιγο ριχνουμε το αλευρι και ανκατευουμε
με κουταλι την μαζευουμε σε μπαλακαι την ζυμωνουμενα ενωθει.Ηζυμη δεν πρεπει να κολλαεο στα χερια αλλα ναειναι λαδερι.Την βαζουμε σε μπολ,την σκεπαζουμε καλα και την αφηνουμε να ξεκουραστει για μιση ωρα.Σε ενα μπολ βαζουμε τα τυρια θρυματισμενα το δυοσμο και το πιπερι και τα αυγα.Με ενα κουταλι ανακατευουμε καλα την γεμιση.Χωριζουμε την ζυμη σε 25 μεροι κανουμε μπαλακια και με την βοηθεια ενος μπλαστη ανοιγουμε φυλλαρακια,τοποθετουμε ενα κουταλακι του γλυκου απο την γεμιση στην μεση ,βρεχουμε με λιγο νερο τα γυλλαρακια γυρω γυρω και κλεινουμε σαν μισιφεγγαρο.τα αλειφουμε με ελαιολαδο πασπαλιζουμε με σουσαμι.Τις αραδιαζουμε σε μια λαμαρινα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους και ψηνουμε για μιση ωρα!!!!!!καλη ορεξη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ