πιτακια κεσαντιγιας!!!!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ

Κοψτε ενα φυλλο ζυμης κουρου(εχουμε μαθει σε παλιοτερες αναρτησεις πως την κανουμε)
σε 9 τετραγωνα κομματια.Για να φτιαξετε την γεμιση ανακατεψτε φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα και τα σοταρετε με ενα κουταλακι μαργαρινη με μια κουπα με τυρια της αρεσκειαςσας.Αν θελετε μαζι με τα κρεμμυδακια σοταρετε και πιπερια φλωρινης του ταιριαζει τελεια.Μοιραστε την γεμιση στα κομματακια φυλλου και κλειστε τα σαν φακελακι αλειφοντας ενα κροκο αυγου.Ψηστε τα στους 180 βαθμους περιπου για 25 με 30 λεπτα.Αν θελετε φυλαξτε στην καταψυξη και ψηστε τα αλλη στιγμη.Καλη επιτυχια!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)