ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο ρεβυθια βρασμενα
1 κουτ τσαγιου σοδα(μαγειρικη)
4 μετριες πατατες (βρασμενες)
2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
2κουτ σουπας φρεσκο δυοσμο
αλατι πιπερι
Αλευρι για αλευρωμα
λαδι για τηγανισμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Με την γνωστη διαδικασια βραζουμε τα ρεβυθια αφου πρωτα τα εχουμε μουλιασει απο βραδυς.Στραγγιζουμε καλα τις πατατες και τα ρεβυθια και τα πολτοποιουμε σε ενα μπλεντερ στην συνεχεια προσθετουμε κρεμμυδι ,τον δυοσμο ,αλατι και πιπερι.Πλαθουμε το μειγμα σε μπαλιτσες και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι ,μεχρι να ροδισουν.Οταν τους βγαλουμε απο το τηγανι τους τοποθετουμε σε αποροφητικο χαρτι για να στραγγιξουν καλα απο τα λαδια.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
1/2 κιλο ρεβυθια βρασμενα
1 κουτ τσαγιου σοδα(μαγειρικη)
4 μετριες πατατες (βρασμενες)
2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
2κουτ σουπας φρεσκο δυοσμο
αλατι πιπερι
Αλευρι για αλευρωμα
λαδι για τηγανισμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Με την γνωστη διαδικασια βραζουμε τα ρεβυθια αφου πρωτα τα εχουμε μουλιασει απο βραδυς.Στραγγιζουμε καλα τις πατατες και τα ρεβυθια και τα πολτοποιουμε σε ενα μπλεντερ στην συνεχεια προσθετουμε κρεμμυδι ,τον δυοσμο ,αλατι και πιπερι.Πλαθουμε το μειγμα σε μπαλιτσες και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι ,μεχρι να ροδισουν.Οταν τους βγαλουμε απο το τηγανι τους τοποθετουμε σε αποροφητικο χαρτι για να στραγγιξουν καλα απο τα λαδια.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου