ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!! ΥΛΙΚΑ' 450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 1ΚΓ ΑΛΑΤΙ 20ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ... 1ΦΛΙΤΖ ΧΡΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 250ML 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΜΑΛΑΚΗ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΤΑΧΙΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 250 ΓΡ ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΙ 2ΦΛΙΤ ΝΕΡΟ 1/2 ΦΛΙΤΖ ΖΑΧΑΡΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Η ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΟΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ 15 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΚ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΠΛΩΝΟ...