ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ
ΥΛΙΚΑ 1 ματσακι βασιλικο 3σκελιδες σκορδο 3κσ κουκουναρι μισο φλυτζανι παρμεζανα τριμμενη μισο φλυτζανι ελαιολαδο αλατι πιπερι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Πλενουμε τον βασιλικο μας και τον ξεχωριζουμε απο τα κοτσανια γιατι τα κοτσανια θα μας πικρισουν την σαλτσα μας.Σε ενα μουλτι βαουμε το σκορδο και τον βασιλικο στην συνεχεια το κουκουναρι και μια το ελαιολαδο μια την παρμεζανα οχι ολο μαζι.Στο τελος αλατοπιπερωνουμε αναλογα τα γουστα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Η καλυτερη επιτυχια της συγκεκριμενης σαλτσας ειναι να γινεται στι γουδι,αλλα για περισσοτερη ευκολια καντε την στο μουλτι.