ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ!!!!!
ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!! ΥΛΙΚΑ 8 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ 50ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ 1ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ... 2ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ 1ΒΑΝΙΛΙΑ ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 1ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΑΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 4 ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ!!!!!!! ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ !!!!! ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!