ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
ΥΛΙΚΑ 200γρ σιμιγδαλι ψιλο 150γρ φαρινα 250γρ ζαχαρη 5 αυγα 1/2 κουτ αλατι 100γρ γαλα 1βανιλια 1/2κουτ μαστιχα κοπανισμενη 50 γρ ινδοκαρυδο ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 3κουπες νερο 3 κουπες ζαχαρη λιγες σταγονες λεμονιου 50 γρ βουτυρο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Χτυπαμε την ζαχαρη με τα αυγα για 10 λεπτα,στην συνεχεια προσθετουμε΄λιγο λιγο το γαλακαι ανακατευουμε απαλα μεσα στο μειγμα το αλευρι,το σιμιγδαλι,την βανιλια,την μαστιχα,το ινδοκαρυδο και το αλατι.Βουτυρωνουμε το ταψακι μας να ειναι περιπου 30 εκ.Αδειαζουμε το μειγμα και ψηνουμε στους 180 για 1 ωρα.Βγαζουμε απο τον φουρνο και αφηνουμε να κρυωσει.Φτιαχνουμε το σιροπι μας,βαζοντας ολα τα υλικα να βρασουν για 5 λεπτα,απο το σημειο βρασμου.Σιροπιαζουμε ζεστο σιροπι κρυο το γλυκο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!