ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ 1 πακετο φυλλο κρουστας 350 γρ βουτυρο αγελαδος για το αλειψουμε τα φυλλα 300 γρ καρυδια ψιλοτριμμενα μισο κγ κανελα 400γρ κουβερτουρα ΣΙΡΟΠΙ 650 γρ ζαχαρη 500γρ νερο 2 κσ λεμονι 50γρ κακαο σκονη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ενα μπολ τριβουμε την κουβερτουρα στο χοντρο μερος του τριφτη.Προσθετουμε τα καρυδια και την κανελα.Τα βαζουμε στο ψυγειο να μην μας λιωσει η σοκολατα.Βουτυρωνουμε καλα ενα ταψι και προσθετουμε το ενα φυλλο και βουτυρωμουμε καλα μεχρι να βαλουμε 5 φυλλα.Μετα το πεμπτο φυλλο βαζουμε σε ολοι την επιφανεια του φυλλου γεμιση σοκολατας και επαναλαμβανουμε μεχρι να μας μεινουν 5 τελευταια φυλλα και να εχει τελειωσει η γεμιση.Βαζουμε τα υπολοιπα 5 βουτυρωμενα παντα ενδιαμεσα.Βαζουμε τον μπακλαβα μας στο ψυγειο για 30 λεπτα.(ετσι θα σφιξει ο μπακλαβας και θα κοβεται ωραια χωρις να σηκωνονται τα φυλλα μας)Εντο μεταξυ προθερμενουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους.Βγαζουμε τον μπακλαβα μας απο το ψυγειο τον κοβουμε και τον ψηνουμε για μιαμιση ωρα στους 150 βαθ...