ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΨΩΜΟ (ΜΠΟΜΠΟΤΑ)ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! ΥΛΙΚΑ 500γρ αλευρι καλαμποκιου 500γρ. άσπρο αλεύρι για όλες τις χρήσεις(4 κούπες) 1 φακελάκι ξηρή μαγιά λίγο αλάτι (20γρ. περίπου) 1 κ.σ. μέλι 500-600ml χλιαρό νερό ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε μεγάλο μπολ, αναμιγνύουμε τα άλευρα με τη μαγιά και το αλάτι, ρίχνουμε το νεράκι και το μέλι και ζυμώνουμε.Αφήνουμε 1 ώρα να σταθεί το ζυμάρι μας, σε ζεστό μέρος. Τοποθετούμε το ζυμάρι σε φρατζολάκια, σε καλά βουτυρωμένες φόρμες ή λαμαρίνες και ψήνουμε στους 220 βαθμούς, για 40-45 λεπτά. Καλό επίσης είναι πρίν ψήσουμε το ψωμάκι μας, να προθερμάνουμε τον φούρνο και μέσα στο φούρνο να έχουμε ένα σκεύος με νεράκι, για να κρατά υγρό το περιβάλλον, έτσι ώστε να κρατά την υγρασία του το ψωμάκι μας. Αφαιρέστε το σκεύος, όταν βάλετε για ψήσιμο το ψωμί σας.καλη επιτυχια!!