ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ 2 κουπες αλευρι 4αυγα ελαιολαδο αλατι πιπερι δεντρολιβανο φρεσκο βασιλικο φρεσκο μια κουπα φετα χοντροκομενη λιαστη ντοματα ψιλοκομμενη 2ντοματες ψιλοκομμενες καπαρη ελιες ριγανη ξερη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Χτυπαμε σε ενα μπολ τα αυγα και προσθετουμε ενα ενα τα υλικα και τελος το αλευρι και την φετα.Λαδωνουμε μια φορμα για κεικ η ταψακι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στις αντιστασεις για 40 με 45 λεπτα στους 180 βαθμους.