ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΛΛΟ
ΥΛΙΚΑ 1χοιρινη μπριζολα λαιμου 1/2 κιλο χοιρινο κιμα 1ματσακι δεντρολιβανο 1/2ποτηρακι κοκκινο κρασι 1/2ποτηρι ζωμο κοτας ριγανη θυμαρι και πιπερι και φυσικα αλατι 1ματσακι φρεσκο κρεμμυδακι 1/2 κουπα γαλετα 1σκελιδα σκορδο λιγο ελαιολαδο ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 1κουπα νερο χλιαρο 1 αυγο αλατι ,ριγανη, ελαιολαδο αλευρι οσο παρει περιπου 2 κουπες ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ 1κουτα σουπ ελαιολαδο 1κουτ σουπ ξυδι μπαλσαμικο πιπερι,αλατι μια πρεζα ζαχαρη 1κουτ σουπ πελτε ντοματας ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Πλενουμε και σκουπιζουμε καλα την χοιρινη μας,με ενα μαχαιρι κανουμε μερικες τσεπουλες στο κρεατακι μας.Σε καθε τρυπουλα του κρεας μπηγουμε μερικα φυλλα δετρολιβανου,αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε λιγο θυμαρι,Σε ενα τηγανακι βαζουμε λιγο ελαιολαδο και σοταρουμε την μπριζολα μας στο καυτο λαδι μεχρι να θβρακισουμε το χρωμα στην μπριζολα Σβηνουμε με το κρασι και ,αφηνουμε για 3 λεπτα να εξατμιστει το οινοπνευμα απο το κρασι,ριχνουμε και τον ζωμο και δοκιμαζουμε αν θελει αλατι.Βαζουμε ολα τα υγρ...