ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ!!!!! ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ 1ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ 250 ΓΡ 2 ΑΥΓΑ 100 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ... 500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ Η ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΝΚΑΣΕ 1ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΛΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΤΡΙΦΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΑΝΟΙΓΟΥ...