ΥΛΙΚΑ 1κιλο φασολακια πλατια η στρογγυλα 1κιλο πατατες 1κρεμμυδι ξερο 1ματσακι μαιντανος ελαιολαδο 1κουτακι κονκασε ντοματας 1κσ πελτες αλατι και πιπερι 1λιτρο νερο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Βαζουμε σε μια κατσαρολα το ελαιολαδο μας και ριχνουμε το κρεμμυδακι μας ψιλοκομμενο,στην συνεχεια το αφηνουμε να μαλακωσει λιγο.Στην συνεχεια ριχνουμε τα φασολακια μας,τις πατατες χοντροκομμενες,τον μαιντανο,την ντοματα κονκασε,τον μαιντανο ψιλοκομμενο ,τον πελτε ,το αλατι ,το πιπερι και το νερο μας.Το αφηνουμε να βρασει για μια ωρα να ρουφηξει τελειως τα ζουμια του.Σερβιρουμε με φρεσκο ψωμι και τυρακι της αρεσκειας μας.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.Αν θελουμε μπορουμε να προσθεσουμε κολοκυθακια η αγκιναρες!!!