ΣΦΙΓΚΟΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ 250ml νερο 95γρ βουτυρο 1/2κγ αλατι 125γραλευρι για ολες τις χρησεις 200γρ κιτρινα τυρια ξυσμα απο ενα λεμονι ακερωτο 1κγ ζαχαρη 4αυγα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε μια κατσαρολα σε χαμηλη φωτια ριχνουμε το νερο ,το βουτυρο και το αλατι.Μολις παει βρασει ριχνουμε το αλευρικαι ανακατευουμε συνεχως μεχρι να πετυχουμε μια ομοιμορφη ζυμη.Αποσυρουμε απο την φωτια και αφηνουμε να κρυωσει.Προσθετουμε τα τυρια και το ξυσμα και ανακατευουμε καλα.Συνεχιζουμε με την ζαχαρη και τα αυγα ανακατευουμε το μειγμα συνεχως.Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 160 βαθμους.Πλαθουμε μικρα μπαλακια,στο μεγεθος καρυδιου,και τα απλωνουμε σε ταψι στρωμενο με λαδοκολλα.Ψηνουμε τους σφιγκους για περιπου 20 λεπτα.