ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ 320 γρ βουτυρο φρεσκο 1κγ αλατοπιπερο 1μικρο ματσακι ανηθο 1πιπερια κιτρινη και μια κοκκινη κομμενη σε ροδελες 2 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 100γρ ζαμπον ψιλοκομμενο 100γρ ελιες 100γρ φετα τριμμενη 200γρ γραβιερα τριμμενη 100γρ ανθοτυρο 8 αυγα 450γρ για ολες τις χρησεις 1κγ μπεικιν μπαουντερ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους .Χτυπαμε στο μπολ του μιξερ το βουτυρο,το αλατι,το πιπερι και ενα ενα τα αυγα.Προσθετουμε το αλευρι,το μπεικιν και χτυπαμε μεχρι να γινει ενα ομοιγενες μειγμα.Στην συνεχεια προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και τα ανακατευουμε με ενα κουταλι.Βουτυρωνουμε μια φορμα και την πασπαλιζουμε με αλευρι.Γεμιζουμε με το μειγμα,το απλωνουμε να στρωθει ομοιομορφα και ψηνουμε το κεικ για 45 με 50 λεπτα.Σερβιρεται κρυο.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!