ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ
ΥΛΙΚΑ 1κουτακι μορφατ σαντιγυ 1 ζαχαρουχο γαλα 400γρ βατομουρα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Χτυπαμε το μορφατ στο μιξερ για 10 λεπτακια,προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα και συνεχιζουμε το χτυπημα προσθετοντας και τα βατομουρα.Βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 30 λεπτα και στην συνεχεια το βγαζουμε και το ξανα χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Στην συνεχεια ξανα βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 2 ωρες και το παγωτο μας ειναι ετοιμο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!